Se – eller gense – lanceringen af bøgerne ’Called to be a Soldier’ og ’Day by Day’

Hvis man ikke havde mulighed for at overvære præsentationen af de to nye bøger fra Frelsens Hær den 1. juli, skal man ikke fortvivle. Den livestreamede event blev optaget på video og kan fortsat (gen)ses på Frelsens Hærs internationale hovedkvarters hjemmeside. Foruden boglanceringen har Frelsens Hærs verdensleder, general Brian Peddle også sendt et hyrdebrev til verdens salvationister. Find link til begge dele herunder.

Som allerede omtalt på FH-portalen er de to bøger, Called to be a Soldier og Day by Day, tilsammen tænkt som et redskab for salvationister til at omsætte lære til liv. I den ene bog gennemgås således Frelsens Hærs soldaterpagt, mens der i den anden gives inspiration til, hvordan soldaterskab/discipelskab kan leves ud i dagligdagen.

Bøgerne, som har henholdsvis oberstløjtnant Karen Shakespeare som redaktør og kommandør Robert Street som forfatter, tilbydes gratis til alle salvationister. I Danmark vil de i første omgang blive tilgængelige på engelsk, men senere også i dansk oversættelse.

Boglanceringen kan (gen)ses ved at klikker her.

Forvandling, fornyelse og forfriskning

I et hyrdebrev fra general Brian Peddle til verdens salvationister udtrykker han et håb om, at bøgerne vil kunne ’forvandle, forny og forfriske’ Frelsens Hær både kollektivt og på det personlige plan.

”Sammen kan disse blive værktøjer til at forvandle, forny og forfriske os som bevægelse. Jeg beder til, at denne håndsrækning vil have en positiv indvirkning på din rejse,” skriver han blandt andet i brevet, der kan læses på både engelsk og dansk via links herunder.

Scroll to Top