Boglancering 1. juli: ‘Called to be a Soldier’ og ‘Day by Day’

Se med i morgen den 1. juli klokken 15.00, når to bøger lanceres og tilbydes alle salvationister som et redskab til at omsætte lære til liv og fornyet mission.

Teori og praksis forenes i to nye bøger fra Frelsens Hær. Med bøgerne Called to be a Soldier og Day by Day tilbydes samtlige salvationister verden rundt både en gennemgang af Frelsens Hærs soldaterpagt og en andagtsbog med inspiration til dagligt at leve troens liv.

Alle medlemmer af Frelsens Hær tilbydes et gratis eksemplar af bøgerne, som tilsammen er tænkt som et værktøj til fornyet indvielse, kald, discipelskab og mission.

Mens Called to be a Soldier er udarbejdet efter et grundigt forarbejde i Frelsens Hærs internationale teologiske råd med oberstløjtnant dr. Karen Shakespeare som redaktør, er Day by Day skrevet af kommandør Robert Street, der er en velkendt teolog og forfatter i Frelsens Hær.

Se med i morgen

Lanceringen af de nye udgivelser finder sted i morgen, den 1. juli på Frelsens Hærs internationale hovedkvarter (IHK) i London og kan ses via IHK’s hjemmeside, Frelsens Hærs internationale YouTube-kanal og Facebook-profil klokken 15.00 dansk tid.

Eventen vil blandt andet rumme vidnesbyrd, musikalske indslag og et budskab fra Frelsens Hærs verdensleder, general Brian Peddle.

Promotion-video herunder

Forud for dette er det også muligt at få et lille forhåndsindtryk af bøgerne i en par korte videoer med henholdsvis general Brian Peddle og kommandør Robert Street. Her udtrykker generalen et håb om, at bøgerne vil udmønte sig i en hyldes til soldaterskabet, mens kommandøren betoner vigtigheden af, at evangeliet formidles i et nutidigt sprog, der kan forstås af andre. Se herunder.

Dansk oversættelse på vej

Called to be a Soldier og Day by Day udkommer på mere end 60 sprog. I Danmark vil bøgerne i første omgang være tilgængelige på engelsk, men vil senere i år også kunne læses på dansk. Mere information om dette følger.

Scroll to Top