Ny chefsekretær til Danmark og Grønland

Det bliver en dansk officer med en bred international erfaring, der overtager posten som ny chefsekretær for Frelsens Hær i Danmark og Grønland. 

Fra 1. oktober 2021 tiltræder major Joan Münch således som ny chefsekretær og vender hjem efter otte år uden for landets grænser. 

Efter en årrække med forskellige lederansvar i Danmark skiftede hun i 2013 til international tjeneste. Først tre år som regionsleder for Frelsens Hær i Polen, som indgår i Tyskland, Litauen og Polen territorium, og fra 2016 ligeledes i tre år som territorial koordinator for integreret mission i Schweiz, Østrig og Ungarn territorium. De sidste to år har hun arbejdet med international udvikling på Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London.  

Joan Münch blev ordineret som officer fra Frelsens Hærs officersskole i Basel i Schweiz i 1991 og har således 30 års tjeneste bag sig. Hun 55 år og har tre voksne børn og tre børnebørn. 

Den nye souschef efterfølger major Jan Risan, der fra august skifter posten som chefsekretær ud med ansvaret som territorialleder for Danmark og Grønland territorium. 

Scroll to Top