Velkommen i receptionen på Frelsens Hærs hovedkvarter

Den telefoniske henvendelse til Frelsens Hærs hovedkvarter kan fra den 3. august igen suppleres med personligt fremmøde. Ligeledes bliver det igen muligt at kigge ind og gøre en god handel.

På grund af corona-restriktioner har der i en periode været lukket for fysisk fremmøde i receptionen på Frelsens Hærs hovedkvarter. Men fra i morgen tirsdag den 3. august er dørene atter åbnede – dog fortsat med passende hensyn til afstands- og hygiejneanbefalinger.

Sammen med lempelserne i coronarestriktioner bydes også kunder i Frelsens Hærs handelsafdeling velkommen tilbage til at gå på opdagelse i receptionens lille, men udsøgte udvalg af bøger, musik, uniformsartikler og profiltøj.

Åbningstiderne er: Mandag til torsdag kl. 9.00 – 15.00 og fredag kl. 9.00 – 14.30 (middagslukket fra kl. 12.00 til 12.45). Adressen er: Frelsens Hærs hovedkvarter, Frederiksberg Allé 9, 1621 København V.

Både reception og handelsafdeling kan naturligvis som hidtil kontaktes via Frelsens Hærs hovednummer: 33 31 41 92 samt via følgende mailadresser: [email protected] og [email protected]

Scroll to Top