COVID-19: Ændring af retningslinjer for Frelsens Hærs aktiviteter

På baggrund af de seneste opdateringer fra myndighederne om restriktioner i forhold til Covid-19 gælder følgende for Frelsens Hærs aktiviteter fra lørdag den 14. august 2021 og indtil videre.

Arealkrav og afstandskrav:

Arealkrav og afstandskrav bortfalder fra den 14. august 2021. Det betyder, at der igen må være det antal personer i vores lokaler, som vi kunne være før COVID-19. Det betyder også, at der ikke skal holdes særlig afstand mellem de mødebesøgende og mellem musikanterne under gudstjenesterne. Ligeledes må vi gerne synge uden at holde særlig afstand.

Skiltning:

Der skiltes ikke længere med, hvor mange personer, der må være til stede i lokalet.

Rengøring og udluftning:

Vi har fokus på, at der kan foretages en grundig udluftning og rengøring af lokalerne.

Almindelig rengøring er i de fleste tilfælde tilstrækkeligt, men kan suppleres med desinfektion ud fra et forsigtighedsprincip. Frekvens af rengøring bør tilpasses aktiviteterne, men hyppig og gentagen rengøring af kontaktflader som dørhåndtag, lyskontakter, gelændere, ryglæn, armlæn m.v. er særlig vigtigt. Herudover bør der være særlig opmærksomhed på rengøring af toilet- og vaskefaciliteter.

Korpsgenbrug/loppemarkeder:

De tidligere udmeldte restriktioner for korpsgenbrug/loppemarkeder i forhold til arealkrav og skiltning er fortsat gældende.

Vigtigt:

Det er stadig vigtigt, at alle som kommer til gudstjenester og til andre møder i Frelsens Hær, overholder følgende:

  • At man bliver hjemme og bliver testet, hvis man får symptomer
  • At man vasker hænder tit eller bruger håndsprit 
Scroll to Top