Rekordsalg ved genbrugs-kilosalg i Hvidovre

Lørdag den 30. oktober stod i genbrugsgysens tegn, da Frelsens Hær Genbrug åbnede dørene til sorteringshallerne i Hvidovre, for at byde kunder indenfor til et Halloween-klædt kilosalg af genbrugstøj og sko.

Smukt udsmykkede græskar bød velkomne, og spøgelser så til fra højderne mens shoppelystne kunder trak kilovis af gode genbrugsfund ned fra bøjlerne. Genbrugsfund til kilopris – 250 kroner pr. kilo.

”Vi er rigtig glade for den store opbakning fra kunderne til vores kilosalg. Det er femte gang, vi afholder det her i Hvidovre, og for hver gang har vi solgt mere,” forklarer Jette Skov, CSR-chef for Frelsens Hær genbrug, og ophavskvinde til kilosalget.

Lørdagens salg slog da også rekorden, med en omsætning på 210.000 kroner.

”Vi har gennem nogle måneder fundet gode sager til kilosalget ved siden af vores almindelige butikssortering, og så bruger vi nogle dage på at forvandle vores hal til et spændende genbrugsunivers. På dagen træder dejlige, frivillige til og sørger for at alle får en god oplevelse. Det betaler sig, kan vi erfare,” siger Jette Skov. 

I gennemsnit købte de 250 kunder 3,36 kilo hver, foruden entrébillet til 100 kroner, til et udvalgt tidsrum på to timer. Første tidsrum fra 09-11 er mest populært.

”Det er en fornøjelse at se, når de første kunder allerede dukker op en halv time før vi åbner dørene, for at være først inde. Så ved jeg, at vi har fat i noget rigtigt,” siger Jette Skov.

Kunderne har da også kun rosende ord efter dagen. På Frelsens Hær Genbrugs Instagramside skriver Monica: ”Det var SÅ fint et arrangement. Virkelig fint stillet op, farvekoordineret, og sødt og hjælpsomt personale. Dejligt med vand og de lækre hjemmebagte cookies. Alt i alt over al forventning. Jeg håber vi ses snart igen”.

Næste kilosalg forventes at blive afholdt i februar.

Herunder ses flere pletskud fra begivenheden i lørdags.

Tekst og Foto: Regitze Bryld

Scroll to Top