Oplev smagen af jul og lyden af jul på Hovedbanegården

Tag forsmag på juleglæden og tag del i fællesskabet, når Frelsens Hær onsdag den 1. december sætter de store grødgryder frem på Hovedbanegården.

Igen i år indleder Frelsens Hær juleindsamlingen med at byde på varm risengrød og skønne juletoner på Københavns Hovedbanegård.

Det sker med ekstra opsparede forventninger, idet begivenheden sidste år blev forpurret af coronaen. Håbet er derfor, at mange vil tage imod tilbuddet og deltage i den traditionsrige førjulsevent. Der tages naturligvis højde for aktuelle anbefalinger fra myndighederne, således at alle kan få en tryg og positiv oplevelse.

”Ligesom julen, er måltidet et af de væsentligste samlende fællesskaber, og vi håber, at folk vil sætte sig, spise sammen og indgå i et fællesskab omkring måltidet. Samtidig ønsker vi at skabe opmærksomhed omkring behovet for julehjælp i Danmark,” lyder det fra Frelsens Hærs informationschef, Lars Lydholm.

Det er muligt at sætte sig bords og tage del i det brede måltidsfælleskab fra klokken 18.00-20.00. Traktementet er gratis, men bidrag til julehjælpen modtages med tak.

Det er muligt at støtte Frelsens Hærs julehjælp på flere måder:

  • www.julebidrag.dk
  • MobilePay: 226 50 (CPR-nr. for skattefradrag)
  • Netbank: reg. nr. 4183 konto 7001568
  • SMS ”JUL” til 1414 og støt med 100 kroner* (*plus alm. SMS-takst).
Scroll to Top