Lyden af Nibe blev til lyden af jul

Alternative sommerkoncerter sikrer 75.000 kroner fra Nibe Festival til Frelsens Hærs julehjælp i Aalborg.

I juli 2021 valgte den corona-ramte Nibe Festival ekstraordinært at afholde fire koncertdage under navnet ’Lyden af Nibe’. Resultatet af den alternative vellyd bliver nu til velgørenhed fra blandt andet Frelsens Hær i Aalborg.

Af koncertdagenes overskud på knap en million kroner har arrangørerne således valgt at donere 150.000 kroner til julehjælp, som fordeles ligeligt mellem Frelsens Hær i Aalborg og det lokale Røde Kors med 75.000 kroner til hver.

Overrækkelsen fandt sted ved en højtidelighed, hvor korpsleder i Aalborg, major Kurt Pedersen på Frelsens Hærs vegne modtog den flotte donation, der nu sikrer gavekort og andet godt til julen for 460 udsatte familier i Aalborg og omegn.

Korpsleder, major Kurt Pedersen og festivalleder Peter Møller Madsen.

Ikke alle har samme muligheder

”Julen er fællesskabets tid – en hjertelig tid, hvor vi samles i familiens skød og begaver hinanden med kærlighed, hygge, god mad og gaver. For langt størstedelen af os er det heldigvis virkeligheden, men netop virkeligheden er jo også, at ikke alle har de samme muligheder. Derfor er vi glade for, at vi med denne donation kan være med til at gøre bare en lille forskel for nogle af de familier og enlige, som på forskellig vis trænger,” lød det fra festivalleder Peter Møller Madsen fra Nibe Festival.

Overrækkelsen af de 150.000 kr. skulle egentlig være forgået i søndags ved et arrangement for festivalens frivillige teamledere, men måtte udskydes på grund af corona-udviklingen. Peter Møller Madsen understreger imidlertid, at netop festivalens mange frivillige bærer æren for, at det med årets alternative koncertdage er blevet muligt at støtte julehjælpen fra Frelsens Hær og Røde Kors.

Oversigtsbilledet øverst: Repræsentanter for Nibe Festival ved overrækkelsen af de 75.000 kr. til henholdsvis Frelsens Hær og Røde Kors. Fra venstre: Festivalleder Peter Møller Madsen, daglig leder hos Nibe Festival Anders Kristensen, formand for Røde Kors i Aalborg Niels M. Christiansen, leder af Frelsens Hær i Aalborg major Kurt Pedersen, formand Nibe Røde Kors Preben Vestergaard, og bestyrelsesformand i Nibe Festival Thomas Larsen.

Scroll to Top