Besøg af internationale ledere med budskab om fremtidstro, lys og håb

Et vellykket virtuelt besøg af Frelsens Hærs internationale ledere, general Brian og Rosalie Peddle, blev afviklet hen over weekenden. Et par højdepunkter kan (gen)opleves her.

Foruden frugtbare møder med officerskorpset i fredags og Frelsens Hærs bestyrelse i lørdags var der søndag ’generalbesøg’ ved korpsenes gudstjenester rundt om i hele landet. Her kunne man således opleve optagelser af både generalen og kommandøren, der henholdsvis bød på hilsner og var søndagens prædikant.

Gik man glip af søndagens interaktive inspiration, kan optagelserne med et par klik (gen)opleves herunder. Temaet for generalens budskab var ’Tillid nu, og tro for fremtiden’, mens kommandøren berettede om ’lys og håb’. Begge optagelser er med danske undertekster.

Scroll to Top