Frelsens Hær i Tønder hjælper Ukrainske flygtninge

I løbet af de seneste to uger har mere end 50 ukrainske flygtninge været forbi Frelsens Hærs lokaler i Tønder. Her får de blandt andet hjælp med tøj, sko, tørvarer, hygiejneprodukter og gavekort til indkøb i den lokale Rema1000.

Selvom Frelsens Hær i Tønder primært er et tilbud til udsatte familier i parløb med Tønder Kommune, står stedet også bag flere initiativer for at hjælpe krigsflygtninge fra Ukraine, blandt andet ved salg af kager og afholdelse af et loppemarked til gavn for det gode formål.

Frelsens Hærs kommunikationsmedarbejder, Regitze Bryld, har aflagt de aktivistiske ildsjæle i grænsebyen et visit, og resultatet kan læses på Frelsens Hærs hjemmeside ved at klikke her.

Det er også muligt at følge med i Frelsens Hærs virke i Tønder via projektets Facebook-profil ved at klikke her.

Se nedenfor, hvordan du også selv kan være med til at støtte Frelsens Hærs indsats i Ukraine.

Frelsens Hær i Danmark hjælper Ukraine

Frelsens Hær har startet en indsamling til hjælp for ofrene for krigen i Ukraine. Du kan støtte arbejde via MobilePay 625 969, via netbank reg.: 4183 konto: 10120551 eller online på www.frelsenshaer.dk/ukraine

Bidrag til arbejdet med ofrene for krisen i Ukraine sendes videre til arbejdet i de pågældende lande, og det koordineres via Frelsens Hærs internationale nødhjælpsteam.

Frelsens Hær har også kontaktet relevante myndigheder og kommuner i Danmark og har blandt andet tilbudt at stille overnatningsfaciliteter til rådighed forskellige steder i landet. Vi vurderer situationen løbende og er parat til at optrappe indsatsen, når det er nødvendigt

Frelsens Hær i Danmark opdaterer løbende den officielle facebookside https://www.facebook.com/SalvationArmyDK og webside www.frelsenshaer.dk med de seneste nyheder fra hjælpearbejdet i forbindelse med krisen.

Scroll to Top