Verdensvid bøn for Frelsens Hær

Hver uge formidles fra Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London konkrete bønneemner fra Frelsens Hærs territorier og commands.

Bønneemnerne fokuserer hver uge på nye steder og er formuleret af de respektive territorier/commands. Denne uges bøn gælder Hong Kong og Macau Command.

Bønnefokus 9. – 15. maj 2022
HONG KONG OG MACAU COMMAND
Commandledere: Oberstløjtnanterne Kong Chew (Bob) and Teoh Gim Leng (Wendy) Lee

Bønneemner:

  • Bed for covid-19 pandemien i Hongkong – at den snart må komme under kontrol, og at der ikke vil være krav om karantæne for generalen, når han efter planen skal besøge commandet til oktober.
  • Bed for commandets påtrængende behov for officerer. Bed om, at Gud fortsat må motivere og opmuntre vore salvationister til at respondere på kaldet og søge om antagelse som aspiranter til officerstjeneste.
  • Bed for officerernes Brengle Retreat i slutningen af maj – at de må blive styrket i deres beslutning om at tjene Herren og i deres hjerter og liv må fornyes og styrkes af Helligånden.
  • Må Gud velsigne vort commands sociale tjeneste, undervisningstjeneste og åndelige tjeneste, så vi kan udleve evangeliet om Guds rige og tilskynde flere mennesker til at modtage evangeliets velsignelser.
Scroll to Top