Major Kurt Christensen forfremmet til herligheden

Major Kurt Christensen blev forfremmet til herligheden om morgenen tirsdag den 24. maj 2022 fra sit hjem på plejecenteret Kastanjehaven. Kurt blev 91 år gammel.

”Lad Kristi ord bo i rigt mål hos jer. Undervis og forman med al visdom hinanden med salmer, hymner og åndelige sange, syng med tak i jeres hjerte til Gud.” Koll. 3,16

Kurt Christensen var et glad menneske, der elskede at tage mundharmonikaen frem og give et nummer. Det spredte altid smil og glæde, hvor han kom frem. Et positivt livssyn og en livserfaring, der holdt ham ved jorden, gjorde ham til et godt og vellidt selskab. Kurt var god for en hyggelig snak med hvem som helst, og vidnesbyrdet om sin frelser bar han altid med sig på en ligefrem og naturlig måde.

Kurt blev født og voksede op i København og blev uddannet som skomager. I sit første ægteskab fik han børnene Palle og Helle. Senere dumpede han i sin søgen efter mening i livet ind hos Frelsens Hær i Thorsgade. Uheldigvis var det et kvindemøde, han kom ind til og han blev venligt, men bestemt bedt om at komme tilbage på et senere tidspunkt. Det var kaptajn Ruth Hansen, der havde afvist ham i døren, men Kurt vendte tilbage, og de to fik et godt øje til hinanden. I 1967 blev de gift med hinanden og i 1968 fik de datteren Gitte sammen.

Efter endt officersuddannelse på officersskolen i Norge blev Kurt Christensen udnævnt til løjtnant i 1972. Herefter fulgtes Ruth og Kurt Christensen ad i tjenesten som officerer ved en række korps, som divisionschef i Vestre division og som ejendomssekretær ved hovedkvarteret. De pensioneredes i 1997.

Vi er mange, der er taknemmelige for at have kendt Kurt. De gode minder dukker op, når vi tænker tilbage på et langt liv, der er levet. Og vi kan takke Gud for et menneske, der spredte megen glæde og velsignelse.

Lad os omslutte familie og venner med forbøn og omtanke, mens vi ærer major Kurt Christensens minde iblandt os.

Bisættelsen finder sted fra Templets korps fredag den 3. juni 2022 klokken 11.00 og ledes af kommandør Eva Marseille.

Major John Wahl
Personalechef

Scroll to Top