Frelsens Hær støtter og beder for ofre efter tragedie i Field’s

Det er med forfærdelse, vi har fulgt nyhederne fra gårsdagens skyderi i shoppingcenteret Field’s i København. Tre personer er dræbt, fire kritisk sårede og mange flere er berørte af den tragiske hændelse.

Fra Frelsens Hær vil vi udtrykke vores største medfølelse og forsikre alle pårørende og involverede om vore tanker og forbønner. Særligt de, som har mistet deres kære og nu står tilbage med meningsløse tab, smerte og sorg, er i vore tanker.

I det omfang det er muligt, står Frelsens Hær gerne til rådighed med tjeneste og omsorg, hvis det kan være til hjælp for såvel myndigheder som involverede.

Midt i den uhørte og sørgelige tragedie håber vi, at Guds fred og trøst må være med alle berørte, at tryghed og tillid må genoprettes samt at angst og frygt må fordrives.

”Lovet være Gud, vor Herre Jesu Kristi fader, barmhjertighedens fader og al trøsts Gud, som trøster os i al vor trængsel, så vi kan trøste alle dem, der er i trængsel, med den trøst, vi selv trøstes med af Gud.” (2. Kor. 1,3-4).

På vegne af territoriallederen,

Major Joan Münch
Chefsekretær

(Foto: Unsplash/Hans Vivek)

Scroll to Top