20 opbyggelige taler om advent og jul

Flere af juleevangeliets hovedpersoner løb en personlig risiko for det, vi i dag fejrer som en glædelig begivenhed. Den unge Maria, der blev mor til verdens frelser, den ordknappe, men håndfaste Josef og ikke mindst den risikovillige Gud, der satsede stort ved at ofre alt.

Sådan lyder den ultrakorte udgave af kapitlet Sacred Risk fra bogen af samme navn, der rummer i alt tyve refleksioner over advent og jul.

Bogen, hvis fulde titel er Sacred Risk – Twenty Talks for Advent and Christmas er skrevet af Frelsens Hærs tidligere verdensleder, general Shaw Clifton (p) og skriver sig ind i bogserien, Twenty Talks, hvor den komplementerer tilsvarende bøger om Påskeugen, Salmerne, Det Gamle Testamente, Evangelierne og Romerbrevet.

Hver bog indeholder tyve refleksioner – eller konversationer, hvis man skal holde sig til forfatterens vokabular – der kan fortsættes i såvel personlig andagt som i gruppesamtaler. Af samme grund afsluttes hvert kapitel med spørgsmål til refleksion.

Så hvis du i løbet af adventstiden og når julen nærmer sig, søger efter noget at læse, der ikke blot kan stemme sindet til andagt og højtid, men også formidle åndelig dybde og stof til eftertanke, er Twenty Talks for Advent and Christmas et rigtig godt bud – og en ‘risiko’, der er værd at løbe. Måske også som julegaveidé.

Bogen kan købes på Frelsens Hærs handelsafdeling i London, SP&S ved at klikke her – ligesom den kan købes via Amazone, Kindle og Kobo.

Pris: 5£

Forfatter: General Shaw Clifton

Forlag: Salvation Books 

Twenty Talks-serien:

  • Sacred Risk – Twenty Talks for Advent and Christmas
  • Somewhere in the Shadows – Twenty Talks for Holy Week
  • The Brilliant Fool – Twenty Talks on the Gospels
  • Unmaking Enemies – Twenty Talks on Paul’s Epistle to the Romans
  • Is God smiling? Twenty Talks on the Psalms
  • A Belt of Linen – Twenty Talks on the Old Testament
Scroll to Top