Bønnefremstød for Frelsens Hærs ledere

Til maj mødes Frelsens Hærs højesteråd, ’High Council’, i London for at vælge Frelsens Hærs næste verdensleder. I en 14 ugers-periode frem til dette opfordrer kommandør Bronwyn Buckingham, verdenssekretær for åndeligt liv og udvikling, til forbøn for Frelsens Hærs ledere.

Fra den 1. februar vil der således hver uge blive fremlagt nye bønneemner i forbindelse med fremstødet. Disse vil være tilgængelige både her på FH-portalen og kan også findes på bønnefremstødets adresse sar.my/prayingforleaders

Samme sted kan man også finde emner såvel som inspiration til de respektive uger, ligesom man kan bladre i materialet ved at klikke her eller på billeder til højre.

På hjemmesiden findes ligeledes en video-introduktion fra kommandør Bronwyn Buckingham. Hendes hilsen er på engelsk, men hovedbudskabet kan også læses på dansk herunder:

Opfordring til forbøn for Frelsens Hærs ledere

Kommandør Bronwyn Buckingham.

Du er inviteret til at slutte op om den internationale Frelsens Hærs forbøn for ledere.

Jeg tror, Helligånden tilskynder os til at bede for vore internationale og territoriale ledere idet de forbereder sig på at deltage i højesterådet, men også i forbindelse med deres øvrige lederskab i disse dage, hvor betydelige globale udfordringer påvirker kirken.

Vore ledere har behov for fokuseret og konkret forbøn fra Frelsens Hærs verden, og i løbet af de kommende uger opfordrer jeg til, at vi står sammen om at bede for vore ledere – hver uge med fokus på et nyt aspekt ved lederskab.

Vi beder om, at vore ledere må fastholde et ret forhold til Gud, for det er ved at tilstræbe dette, at Ånden kommer med guddommeligt perspektiv, indsigt, vejledning og mod til at tjene ret. Vor hær vil blomstre, Guds rige vokse, og de, der leder, vil blive styrket og velsignet i bevidstheden om, at de bæres frem for Faderen af deres folk.

Ifølge Guds ord står det klart, at vi bør vise ære, respekt og kærlighed til vore ledere og aldrig ophøre med at bede.

Jeg håber, at jeres bønner vil slutte sig til mine, når vi søger Guds bedste for dem, der er ledere i Herrens værk.

Gud velsigne dig.

Kommandør Bronwyn Buckingham
Verdenssekretær for åndeligt liv og udvikling

Scroll to Top