Bøn for Frelsens Hærs ledere. Den kommende uge: Bøn om opmuntring

Fra februar til maj 2023 inviterer kommandør Bronwyn Buckingham, verdenssekretær for åndeligt liv og udvikling, den internationale Frelsens Hær til at forenes i bøn for Frelsens Hærs ledere – hver uge med fokus på et konkret aspekt ved lederskab.

Bøn om opmuntring

Fader Gud!

Vi takker dig for kirkens gave.

Du skabte os til fællesskab – til at leve godt sammen. At opmuntre og minde hverandre om den sandhed, at du elsker os, at du udruster os, at vi er værdsatte og at vi er dine.

Herre, giv os et ønske om at have en oprigtig omsorg for vores ledere, at værdsætte og opmuntre dem, som vi gør med hinanden.

Vi ved, at ledelse til tider kan føles ensomt, ansvaret overvældende og opgaverne udmattende. Omgiv vore ledere med betroede stemmer, pålidelige venner og kloge mentorer. Mennesker, der vil bygge dem op.

Herre, hjælp os til at være disse mennesker. At benytte enhver lejlighed til at vise ægte omsorg, at dele bekræftende ord, at se og anerkende, hvor du er virksom gennem deres ledelse.

Hjælp os alle at vandre på en måde, der er det kald værdigt, du har givet os. At have ydmyge og milde hjerter i alle vores interaktioner med hinanden. At have tålmodighed med hinanden og bære over med hinanden i kærlighed.

Du ses, når vi er ét.

Må det være sådan.

Amen.

Bønneinspiration

Det er muligt at finde inspiration til bønnefremstødet for Frelsens Hærs ledere på adressen https://sar.my/prayingforleaders

Samme sted er det også muligt at lytte til en videooptagelse af bønnen herover – samt ved at klikke her.

Scroll to Top