Verdensvid bøn for Frelsens Hær

Hver uge formidles fra Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London konkrete bønneemner fra Frelsens Hærs territorier og commands.

Bønneemnerne fokuserer hver uge på nye steder og er formuleret af de respektive territorier og commands. Denne uges bøn gælder Zimbabwe og Botswana Territorium.

Bønnefokus 20. – 26. marts 2023
ZIMBABWE OG BOTSWANA TERRITORIUM
Territorialledere: Kommandørerne Wayne og Deborah Bungay

Bønneemner:

  • Bed for alle begivenheder i territoriets årsprogram for 2023. Bed for en problemfri afvikling af alle begivenheder i territoriets årsprogram for korps og divisioner.
  • Bed for præsidentvalget i Zimbabwe 2023. Bed om fred både under og efter valget.
  • Bed for generalens besøg. Vi venter besøg af generalen Zimbabwe i juli. Bed om en uproblematisk forberedelse, at besøget ikke må blive forstyrret af valget og ubesværet rejse for alle, der tager turen for at deltage i besøget.
  • Bed for Botswana-distriktet. Vi takker Gud for de nye distriktsledere, om end det længe har været en udfordring at få bo- og arbejdstilladelser til officerer og soldater, der arbejder i Botswana. Bed om arbejdstilladelser til officerer og soldater i Botswana, for samarbejdet mellem kirken og regeringen i Botswana samt at der må vindes sjæle og være enhed blandt soldaterne.
  • Bed for missionen i Madagaskar. Ofte er Madagaskar ramt af jordskred og cykloner. Bed for forsyningssikkerhed og beskyttelse af befolkningen i Madagaskar, for menighedsplantning samt at officerer og soldater fortsat må styrkes i troen.
Scroll to Top