Verdensvid bøn for Frelsens Hær

Hver uge formidles fra Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London konkrete bønneemner fra Frelsens Hærs territorier og commands.

Bønneemnerne fokuserer hver uge på nye steder og er formuleret af de respektive territorier og commands. Denne uges bøn gælder Østeuropa Territorium.

Bønnefokus 8. – 14. maj 2023
ØSTEUROPA TERRITORIUM
Territorialledere: Obersterne Kelvin og Cheralynne Pethybridge

Bønneemner:

  • Vi priser Gud for hans vejledning og inspiration i formuleringen af den territoriale missionsstrategi, ’Tro og mod’ med afsæt i Josvas bog 1,9, som vi er halvvejs igennem. Bed for en vellykket implementering af den strategi, der er skitseret i planen: Stærke korps, stærke ledere og en stærk bæredygtighed. Bed om åndelig fornyelse over Frelsens Hærs tjeneste i de enkelte lande: Bulgarien, Georgien, Moldova, Rumænien og Ukraine – med nye frelste i hvert korps, udvikling af officerer og underofficerer samt en vedvarende indsats for økonomisk bæredygtighed. 
  • Vi priser Gud for den måde, hvorpå han kalder folk til fuldtidstjeneste som officerer og underofficerer i vore korps. Det er vores bøn, at vi må kunne åbne hjerterne hos dem, der er kaldet til at blive officer, så de uden tøven må besvare kaldet. Vi beder også om, at folk må være passionerede omkring det lokale korpsarbejde og ønske at tjene som underofficerer.
  • Vi priser Gud for den måde, hvorpå han har ledet og fortsat vil lede Østeuropa Territorium. I år markerer vi 30 års virke i Georgien og Ukraine. Vi beder for fortsatte muligheder for at kunne tjene i disse lande. Vi beder om, at myndighederne må være åbne for Frelsens Hærs virke.
  • Vi priser Gud for døre, der åbner sig for Frelsens Hærs arbejde i Bulgarien. Der er forberedelser i gang til fejring af Frelsens Hær virke i landet i oktober. Bed for dem, der er involveret i tjenesten i dette land, idet de finder veje til at formidle evangeliet til andre.
  • Vi priser Gud for den fortsatte tjeneste i Ukraine. Det er godt et år siden, at konflikten i Ukraine blev indledt. Det er vor konstante bøn, at freden må komme til Ukraine, og at dem, der tjener i Ukraine (og dem, der er fordrevet i de andre lande i territoriet og omverden), må mærke Guds nærvær, beskyttelse, omsorg og styrke.
Scroll to Top