Major Anne-Marie Moesgaard forfremmet til herligheden

Major Anne-Marie Moesgaard blev forfremmet til herligheden, da hun efter længere tids sygdom stille sov ind mandag eftermiddag den 29. maj. Hun blev 92 år.

Anne-Marie Jensen blev født den 25. januar 1931 i Viborg, hvor hun voksede op og var aktiv i korpset der ved siden af sit arbejde som ekspeditrice. Hun søgte ind som aspirant og blev antaget til uddannelsen som officer på Frelsens Hærs officersskole i 1951. Året efter blev hun udnævnt til prøveløjtnant og sendt til Næstved. I 1953 blev hun gift med Helmer og sammen fik de tre døtre; Ulla, Lillian og Sonia. De blev senere velsignet med fire børnebørn og syv oldebørn.

Igennem årene blev det til korpsordrer rundt omkring i Danmark: Aarhus 2, Nykøbing Sjælland, Holstebro, Varde, Silkeborg, Skagen, Sønderborg/Aabenraa, Thisted, Frederikshavn, Helsingør, Svendborg, Kolding/Ribe, Esbjerg/Varde, Nakskov. Fra 1980 og frem til pensioneringen var Anne Marie ansvarlig for handelsafdelingen.

Sammen med sin Helmer fuldførtes mere end 40 års trofast tjeneste. Parret blev pensioneret den 31. december 1992 og levede de første år som pensionister i København, men valgte at flytte til Kolding i 2001, hvorfra Helmer blev forfremmet til herligheden i 2015.

I løbet af det sidste år har Anne-Marie levet et forholdsvist stille liv, hvor helbredet har udfordret hende. Nu har hun fået ro. Hun har fået lov til at gå ind til den hvile, der var beredt til hende hos Gud.

”Salige er de rene af hjertet, for de skal se Gud.” Matt. 5,8.

Vi takker Gud for et varmt og omsorgsfuldt menneske, der spredte kærlighed, glæde og velsignelse til mange gennem et langt liv i trofast tjeneste.

Lad os omslutte familien med forbøn og omtanke, mens vi ærer major Anne-Marie Moesgaards minde.

Bisættelsen finder sted fra Sdr. kapel, Sdr. Kongevej 15, 6000 Kolding tirsdag den 6. juni klokken 10.00 og ledes af major John Wahl.

Major Steven Thomas
Personalechef

Scroll to Top