Velkomst for internationale ledere den 3. september – se med online

For knapt en måned siden tiltrådte Frelsens Hærs nye verdensleder, general Lyndon Buckingham og nye verdenspræsident for Hærens kvindeorganisationer, kommandør Bronwyn Buckingham, deres ansvar.

General Lyndon Buckingham og kommandør Bronwyn Buckingham.

På søndag den 3. september bydes de officielt velkommen som Frelsens Hærs internationale ledere. Det sker i Regent Hall i London og ledes af kommandørerne Edward og Shelley Hill, der ligeledes er nytiltrådte som henholdsvis stabschef og international sekretær for Frelsens Hærs kvindearbejde.

For alle verden rundt bliver det muligt at overvære velkomstmødet online, idet det bliver livestreamet. Herudover det det naturligvis også muligt efterfølgende at se eller gense mødet på et andet tidspunkt.

Mødet kan både overværes via Frelsens Hærs internationale hjemmeside på adressen  sar.my/3sep23 og på Frelsens Hærs internationale YouTube-kanal på adressen www.youtube.com/user/SAIHQ

Det er endvidere muligt at tage personligt del i begivenheden ved at formulere en bøn for de nye ledere, dels via adressen: sar.my/share-your-prayer og dels via sociale medier, hvor man opfordres til at benytte hashtagget: #PrayForTheGeneralAndWPWM.

Velkomstmødet begynder klokken 15.30 lokal tid – det vil sige klokken 16.30 dansk tid. Allerede fra klokken 16.00 kan man dog nyde en musikalsk optakt ved the International Staff Songsters og International Staff Band, der også medvirker i selve mødet.

Scroll to Top