Åndelige gaver og opgaver blev pakket ud

Et overflødighedshorn af gaver, blev pakket ud og taget i brug ved weekenden ’Gaver der gavner’, der den 17.- 19. november blev afholdt hos Frelsens Hær i Vejle.

Deltagere kom fra alle hjørner af landet, Nykøbing Mors i nord, Tønder og Sønderborg i syd samt København og Næstved i øst. En sammensat gruppe af både unge og ældre med et fælles ønske om at udforske, hvilke nådegaver, de personligt er blevet udrustet med til deres tjeneste for Gud.

Undervisningen tog afsæt i bogen ’Tjenestens 3 farver’, som blandt andet indeholder en ’nådegavetest’, bestående af en række spørgsmål, som deltagerne på forhånd havde læst og besvaret.

Foruden en grundig indføring i, hvad Biblen siger om nådegaverne, blev der udvekslet tanker om, hvordan nådegaverne kan komme til udtryk i hverdagslivet, både i og uden for kirken. Undervisningen vekslede således mellem formidling og samtale, ligesom der var god tid til lovsang, bøn og refleksion.

Weekenden, der var tilrettelagt af oberstløjtnant Kjersti Risan, major Camilla Thomas og major Hanne Wahl, sluttede søndag formiddag med deltagelse i gudstjenesten i Vejle korps.

Her var temaet ligeledes de bibelske nådegaver – og opgaver – hvor forsamlingen både konkret og overført blev opfordret til at være med til at bidrage med sin ’puslebrik’ – for når alle byder ind, mangler der ingen ’brikker’ i det store billede.

Se et par yderligere glimt fra weekenden og gudstjenesten herunder.

Scroll to Top