Norsk skønsang og udvalgte perler fra Frelsens Hærs sangskat

Lørdag den 21. september bliver der mulighed for både at lægge øre til sublim skønsang og få rørt sangstemmen, når et norsk vokalensemble fra Frelsens Hær i Norge gæster København.

Med Thor Fjellvang som kapelmester, dygtige musikere på alle poster samt Marit Selbæk, Sam Joensen og Liselotte Flatabø bag mikrofonerne vil aftenen byde på en skøn perlerække af sange og salmer fra Frelsens Hærs sangskat.

Arrangementet, der finder sted i Templet, Frederiksberg Allé 9, lørdag den 21. september klokken 19.00, har Frelsens Hær i Danmark som arrangør, og håbet er, at mange både i og uden for København vil unde sig selv at opleve denne særlige ’gudstjenestekoncert’.

Gæsterne på scenen har optrådt i denne konstellation både ved Frelsens Hærs kongres i Norge sidste år og ved lokale events rundt om i Norge. Ved besøget i Danmark vil der på repertoiret tillige være udvalgte sange med dansk oprindelse.

Mere info kommer senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen og vær med til at gøre arrangementet kendt.

Se også posteren herunder:

Scroll to Top