Minifestival i Musikhuset i Aarhus – sæt kryds i kalenderen

Har du husket at sætte kryds i kalenderen lørdag den 28. september? Hvis ikke, så skynd dig allerede nu at reservere dagen, hvor der afholdes minifestival for Frelsens Hær i Musikhuset i Aarhus med et skønt program for hele familien. Det bliver en unik mulighed for at møde nye og gamle venner, få ny inspiration til liv og tjeneste samt forenes i et bredt fællesskab på kryds og tværs af Frelsens Hærs forgrenede arbejde.

Programmet er ikke helt klart endnu, men det kan oplyses, at særlige gæster vil være territoriallederne for Frelsens Hær i Norge, Island og Færøerne, kommandørerne Knud David og Lisbeth Welander, der vil forkynde Guds ord, samt tidligere frelsesofficer, nu foredragsholder, Carolyne Rasmussen, der vil fortælle om sin vej med Gud.

Sløret kan også løftes for, at minifestivalens tema vil være ’En del af noget større’, hvor det betones, at alle indgår som betydningsfulde ’puslebrikker’ i det store billede.

Sammenkomsten finder sted lørdag den 28. september klokken 10.00-17.00 i Musikhuset i Aarhus. Ingredienserne vil blandt andet bestå af lovsang, fællessang og fællesskab – med et program, hvor noget vil være fælles for alle aldre, mens andet vil være målrettet henholdsvis børn og voksne.

Foruden deltagere fra Frelsens Hær vest for Storebælt er det håbet, at også mange fra Østdanmark vil gribe muligheden og tage del i fællesskabet i Aarhus.

Mere information om både programmet, det praktiske og økonomiske kommer senere. Men sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen og und dig selv denne særlige oplevelse den sidste lørdag i september.

Scroll to Top