Verdensvid bøn for Frelsens Hær

Hver uge formidles fra Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London konkrete bønneemner fra Frelsens Hærs territorier og commands.

Bønneemnerne fokuserer hver uge på nye steder og er formuleret af de respektive territorier og commands. Denne uges bøn gælder Storbritannien og Irland territorium.

Bønnefokus 3. – 9. juni 2024
Storbritannien og Irland territorium
Territorialledere: Kommandørerne Paul og Jenine Main 

Bønneemner:

  • Den territoriale kongres Together24 afholdes i Newport, Wales, den 12. – 14. juli. Bed for kongressen, der blandt andet vil omfatte udnævnelse af nye officerer samt fejring af 150-års jubilæet for Frelsens Hærs mission og tjeneste i Wales.
  • Vi priser Gud for velbesøgte begivenheder med fokus på Design for Life og Exploring Leadership. Bed for, at alle salvationister må overveje Guds kald til åndeligt lederskab og muligheder for at påtage sig en tjeneste.
  • Frelsens Hærs afdeling til bekæmpelse af menneskehandel og moderne slaveri har siden 2011 udført et vigtigt arbejde i kampen for social retfærdighed, samt med tilbud om omsorg og behandling. Bed for udvikling af partnerskaber med andre af Frelsens Hærs territorier i både Europa, Afrika, det sydlige Stillehav og Østasien – og om, at en forenet indsats må føre til beskyttelse og forebyggelse.
  • Vi priser Gud for hans trofasthed i det forløbne år med både strukturændringer og store udfordringer for territoriet. Vi beder om, at Gud fortsat må lede og inspirere os, samt kalde og udruste sit folk til tjeneste i Jesu navn i enhver udtryksform af Frelsens Hærs mission.
Scroll to Top