Konfirmation i Roskilde korps

Victor-Storm har gået til konfirmandundervisning hos korpsleder John Wahl, der også foretog konfirmationen. 

Kristi Himmelfartsdag er blevet en af landets helt store konfirmationsdage, og således var det også en stor dag hos Frelsens Hær i Roskilde, da Victor-Storm Maruhn Jensen den 9. maj blev konfirmeret i korpset.

En stor forsamling af korpsets kammerater og konfirmandens familie deltog i den festlige og højtidelige anledning. 

Victor-Storm har gået til konfirmandundervisning hos korpsleder John Wahl, der også foretog konfirmationen. 

Victor-Storms mormor, Conny Jensen, der er soldat i korpset, bragte en hilsen og glædede sig sammen med alle andre til stede over hans beslutning om at bekræfte sin kristne tro. Victor-Storm deltager blandt andet flittigt sammen med sin familie i korpsets vækstgruppe.

Scroll to Top