Frelsens Hærs internationale ledere kommer til Danmark

Allerede nu er det en god idé at sætte kryds i kalenderen ved weekenden 21. – 22. juni 2025. Her afholdes nemlig festival for Frelsens Hær i Danmark og Grønland – og særlige gæster vil være Frelsens Hærs internationale ledere, general Lyndon Buckingham og kommandør Bronwyn Buckingham.

For præcist et år siden blev general Lyndon Buckingham valgt som Frelsens Hær 22. verdensleder. En post, han officielt tiltrådte i august 2023, mens kommandør Bronwyn Buckingham samtidig blev ny verdenspræsident for Hærens kvindeorganisationer.

Det er første gang det newzealandske lederpar gæster Danmark. Begge er kendte som inspirerende og levende forkyndere, og man bør naturligvis ikke gå glip af denne begivenhed.

Det ligger foreløbigt fast, at besøget finder sted lørdag den 21. – søndag den 22. juni i København. Herudover det endnu for tidligt at løfte sløret for de nærmere detaljer. Men reserver allerede nu den næstsidste weekend i juni 2025 i kalenderen – og vær også gerne med til at gøre det særlige besøg kendt. 

For officerer kan det tilføjes, at der i forlængelse af festivalweekenden afholdes officersmøder mandag den 23. juni sammen med general Lyndon og kommandør Bronwyn Buckingham.

Scroll to Top