Drøm stort – bed som et barn

Frelsens Hærs internationale bededag for børn og unge søndag den 31. marts opmuntrer til at bede i tro på en ’Gud, der kan gøre alt’ – med særligt fokus på børn og unges potentiale for at række evangeliet til en ny generation. Se link herunder til inspiration og ressourcer til brug ved bededagen.

Opfordringen ’drøm stort – bed som et barn’ er inspireret af Paulus brev til efeserne kapitel 3,20: ’Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår.’

Med det afsæt opfordrer Frelsens Hærs verdensleder, general Brian Peddle, alle korps til den sidste søndag i marts at sætte fokus på tjenesten for den unge generation.

  • Det er en vigtig dag i Frelsens Hærs kalender, påpeger han og fremhæver den opmuntring, det for ham selv er, når han på sine rejser har mulighed for at opleve Frelsens Hær børn og unge rundt om i verden.
  • Når jeg rejser, er det opmuntrende at opleve de unges levende lovprisning og smittende længsel efter at tjene, lyder det fra generalen, der med henvisning til sit kald til mission på en særlig måde udfordrer de enkelte korps til at prioritere og udruste den unge generation til tjeneste i både nu- og fremtiden.
  • Vi må sørge for gode muligheder for, at de kan vokse i tro og blive engagerede i at dele troen med deres jævnaldrende, fastslår han.

Inspiration og ressourcer

Som hjælp til afholdes af den internationale bededag for børn og unge stiller det internationale hovedkvarter en række ressourcer til rådighed.

Eksempelvis et 10-dages andagt- og bønnemateriale, som er baseret på fem centrale rettigheder i FN’s børnekonvention: Beskyttelse, undervisning, social sikkerhed, sundhed og ernæring. Redskaberne omfatter desuden søndagsskoleoplæg, kreative og musikalske hjælpemidler, samt posters (som vist ovenfor) i forskellige udgaver.

Ressourcerne kan findes ved at klikke her.

Scroll to Top