Velux I afsluttes efter fem år

Mange udsatte familier på Nørrebro og i Sønderborg har nydt godt af velvillig støtte fra Velux Fonden til Frelsens Hær familiearbejde. Efter fem år og flere forlængelser af projektet blev det imidlertid afsluttet den 28. februar.

Siden 2014 har Velux Fonden ydet økonomisk støtte til det såkaldte Velux I – et projekt for udsatte familier i Frelsens Hær på Nørrebro og i Sønderborg. Hensigten var at kombinere og udvikle de bedste erfaringer fra to forskellige verdner, henholdsvis integrationsarbejdet på Nørrebro og familiearbejdet i Sønderborg.

Bevillingerne til projektet har været forlænget flere gange. Men efter fem år blev det afsluttet med udgangen af februar. Der vil dog fortsat være tilbud til udsatte familier begge steder.

Frelsens Hær siger tak til de engagerede medarbejdere, som der ved projekternes afslutning må siges tak og farvel til, familiekonsulent på Nørrebro, Mona Viborg, mentorkoordinator på Nørrebro, Tina Grau Arvidsen og mentorkoordinator i Sønderborg, Margit Mose.

Selvom Velux I er afsluttet, fortsætter Velux II i Sønderborg uændret.

Scroll to Top