Himmelske dage på heden – et godt sted at ’gå med’ i Kristi Himmelfartsferien

Oplev Danmarks største gospelkor, længste kirkekaffebord, koncerter, foredrag, debatter og fællesskab med flere tusinde kristne fra hele landet omkring mere end 300 events og ved et storstilet ’himmelsk show’ i Boxen i Herning.

Ud fra temaet ’Gå med’ lægges der op til en sand folkefest, når store dele af det kirkelige Danmark den 30. maj – 2. juni rykker udendørs og indtager bybilledet i Herning. Hele programmet for de mange oplevelser, man over fire dage kan tage del i, er tilgængeligt på adressen www.himmelskedage.dk Sæt allerede nu kryds i kalenderen og ’gå med’ til ’Himmelske Dage på heden’ i Kristi Himmelfartsferien.

Mere end 50 kirker og organisationer – heriblandt Frelsens Hær – står bag den kirkelige festival, hvor der afvikles over 300 forskellige aktiviteter rundt om i den midtjyske hovedby, som kulminerer med et ’Himmelsk Show’ i Jyske Bank Boxen med værterne Peter Mygind og Dina Al-erhayem sammen med et overflødighedshorn af artister og spændende gæster.

Sammen med 5-6.000 andre tilskuere vil man eksempelvis her kunne opleve Danmarks største gospelkoncert på op mod 1.000 sangere. Koret ledes af Hans Christian Jochimsen og byder på flere gæstesolister, heriblandt den amerikanske grammy-vindende artist Hezekiah Walker.

Under de himmelske dage vil man også kunne opleve flere udendørs gudstjenester i hjertet af Herning, hvor den ene indledes med Danmarks længste morgenkaffebord på 750 meter, og en anden afsluttes med stor U2-gudtjeneste med Die Herren på Herning Torv. Hele festival-arrangementet afsluttes med en stor friluftsgudstjeneste i Skulpturparken i bydelen Birk.

Det ventes, at op mod 2.000 tilmeldte deltagere og fire gange så mange endagsgæster vil strømme til Midtjylland i løbet af de fire dage. Hvis du skal være en af dem, er der yderligere informationer om både program og priser på adressen www.himmelskedage.dk

Scroll to Top