Bibelselskabet samler ind til ’hårde pakker’ i Frelsens Hærs julekurve

En tidlig juleindsamling er indledt af Bibelselskabet, der om et halvt år ønsker at donere bibler til Frelsens Hærs julehjælp. Læs mere om de tidlige juleforberedelser her.

Sidste år forærede Bibelselskabet i samarbejde med Frelsens Hær 2000 eksemplarer af Det Nye Testamente samt forskellige børnebibler til modtagere af julehjælp i København. En succes, der kalder på en gentagelse og gerne udvidelse i år.

Sammen med Bibelselskabet ønsker Frelsens Hær således at udvide uddelingen af bibler i forbindelse med julehjælpen til andre dele af Danmark, så endnu flere familier kan få glæde af verdens bedste fortællinger.

For at kunne gøre det er der imidlertid behov for, at andre vil støtte indsatsen med et økonomisk bidrag. Dette er også årsagen til, at der gøres opmærksom på initiativet allerede nu.

Mange blev rørt over at få en bibel

Ifølge Frelsens Hærs programchef, major Steven Thomas, var der ved juleuddelingen i december 2018 overraskende stor interesse for de donerede bibler.

  • Det var fantastisk at opleve. Mange blev rørt over at få en bibel, og vi ved, at det for mange var deres første bibel. Vi er meget glade og taknemmelige over den flotte donation, vi har fået fra Bibelselskabet, siger han.

Helt præcist donerede Bibelselskabet 1000 eksemplarer af Den Nye Aftale, 500 stk. af Myldrebibelen til børnene og 500 eksemplarer af Bjarne Reuters genfortælling af juleevangeliet, En nat i Betlehem, som er god til højtlæsning for børn.

Scroll to Top