Nørrebroløbere fra Frelsens Hær havde en fest

Blandt de flere hundrede, der i søndags gennemførte Nørrebroløbet, var også 37 løbere fra Frelsens Hær. Alle gennemførte den fem kilometer lange rute fra Blågårds Plads til Peblinge Sø i fin stil.

Leder af Frelsens Hær på Nørrebro Maj-Britt Lysgaard-Madsen oplyser, at deltagerne fra Frelsens Hær var mellem halvandet og 76 år, og at alle grupper i korpscentret var repræsenteret.

  • Vi brugte anledningen til være sammen og dele fællesskabet på tværs af alder, køn og kultur. Vi havde en fest, og mange fik hilst på andre, de ikke havde set før, fortæller lederen og oplyser, at dagen blev indledt med fælles morgenmad i korpet, efterfulgt af fælles opvarmning på Blågårds Plads.

Levende reklamesøjler

Udover at styrke fællesskabet mellem grupper og brugere, blev anledningen også brugt til at understrege korpscentret som en aktiv el af lokalområdet. Maj-Britt Lysgaard-Madsen beskriver således de 37 deltagere, samt medbragte heppere som ’levende reklamesøjler’, idet alle var iklædt samme rød-hvide løbetrøjer med Frelsens Hærs logo og oplysninger om centrets hjemmeside.

  • Det er godt at vise sig i bybilledet, og det var folkeligt og fornøjeligt, erklærer hun.

Arrangeret af børn til fordel for kræftramte børn

Årets udgave af Nørrebroløbet tjente i øvrigt også et andet velgørende formål.

I modsætning til mange andre motionsløb var det arrangeret af 10 drenge i alderen ni-14 år, der er tilknyttet værestedet Gadepulsen. En del af overskuddet fra løbet doneres til Børnecancerfonden.

Yderligere info om Nørrebroløbet her.

Scroll to Top