Ny chance for genbrugsbutikken i Odense

Frelsens Hærs genbrugsbutik i Odense genopstår til august som donationscenter. Det oplyser informations- og forvaltningschef Lars Lydholm på vegne af Frelsens Hærs ledelse og ledelsen i Genbrug.

I forbindelse med den store omstrukturering af Genbrug i slutningen af april måned, blev det besluttet af lukke butikken i Odense pr. 30. juni 2019.

Ledelsen i Genbrug og Frelsens Hærs ledelse har dog, efter opfordring fra personalet i butikken, besluttet at give butikken en ny chance.

Tidligere har butikken modtaget næsten al tøj fra sorteringscenteret i Odense, som nu er lukket. Men nu er der lavet en ny aftale, hvor man vil forsøge at se, om butikken kan overleve med det tøj, som personalet og de frivillige selv henter og sorterer fra nogle containere, der er blevet opstillet ved butikken.

På den måde omdannes butikken til et donationscenter, og borgerne i Odense opfordres til at donere deres brugte tøj til genbrug og på den måde støtte Frelsens Hærs sociale arbejde.

Butikken lukkede som allerede planlagt den 30. juni, men genåbner den 1. august – nu som donationscenter. Efteråret vil så blive brugt til at evaluere om den nye konstruktion er levedygtig. Denne beslutning træffes senest den 1. december.

Scroll to Top