Dobbelt koncert med Templet musikkorps og Christianshavn Brass Band i Templet

Hele to orkestre indtager tirsdag den 5. november platformen i Templet med musik i topklasse på repertoiret. Mens Templets Musikkorps spiller på hjemmebane, får de selskab af Christianshavns Brass Band, der er et af Danmarks bedste brassbands.

For godt en uge siden vendte Templets Musikkorps hjem fra en turné i USA og vil derfor byde på musikalske specialiteter fra dette koncertprogram.

Fra Christianshavn Brass Band kan man uden tvivl ligeledes forvente ekstraordinært sprøde toner, idet orkestret senere i samme uge deltager i DM i eliteserien. Musikstykkerne til denne dyst vil naturligvis også være på programmet i Templet.

Adressen er Templet, Frederiksberg Allé 9, 1621 København V. Dørene åbnes klokken 19.00, og koncerten begynder klokken 19.30.

Der er fri entré – men mulighed for at købe lidt kaffe og kage.

Scroll to Top