Afsked med majorerne Bobby og Anne Westmoreland fra årsskiftet. Farvelmøde onsdag den 13. november i Templet

Det et netop blevet oplyst, at majorerne Bobby og Anne Westmoreland fra den 1. januar 2020 vender tilbage til USA, hvor der venter dem nye ordrer i USA’s syd-territorium. Alle inviteres derfor til farvelmøde for Anne og Bobby Westmoreland onsdag den 13. november i Templet.

Efter to et halvt år med ansvar som blandt andet chefsekretær og chef for børne- ungdoms- og familiearbejdet i Danmark og Grønlands territorium har det afholdte lederpar fået ordre til at vende tilbage til hans hjemland fra årsskiftet.

Det er endnu ikke oplyst, hvilke opgaver der venter dem ’over there’, men den territoriale leder for USA’s syd-territorium, kommandør Willis Howell udtykker sin glæde over, at de vender tilbage fra deres ’udlandstjeneste’.

Fra Danmark lyder en tilsvarende tak fra oberstløjtnant Christina Jeppsson i en udsendt bulletin, hvor hun skriver:

  • Vi takker Anne og Bobby for deres tjeneste i Danmark og Grønlands territorium gennem de sidste to et halvt år, og vi ønsker dem alt godt og Guds rigeste velsignelse i deres nye opgaver.

Farvelmøde

For alle bliver der mulighed for at sige tak og tage god afsked med Anne og Bobby Westmoreland ved et farvelmøde, der afholdes i Templet korps onsdag den 13. november 2019 klokken 19.30. Der vil være kaffeservering i forhallen fra klokken 19.00.

Farvelmødet ledes af programchef, major Steven Thomas.

Scroll to Top