Gudstjeneste online med Frelsens Hær på søndag

Søndag den 22. marts går Frelsens Hær online og indbyder alle til at fejre gudstjeneste via facebook og FH-Portalen. Gudstjenesten er kortet ned til cirka en halv time og vil være tilgængelig fra klokken 10.00.

På grund af coronasituationen har Frelsens Hær i en periode måttet aflyse lokale gudstjenester. Som alternativ afholdes derfor søndagsgudstjenester via facebook og FH-portalen, så længe coronavirus begrænser vilkårene for fysiske sammenkomster.

Gudstjenesten på søndag er tilrettelagt af en lille gruppe fra Valby og Templet. Korpsleder i Valby, major Hanne Wahl er mødeleder, mens korpsleder i Templet, kaptajn Magdalena Pedersen er prædikant. Programmet krydres med sang og musik ved major John Wahl, Lykke Bendtsen og Tenna Jamrath.

Man er naturligvis meget velkommen til at tage del i sangen rundt omkring i stuerne. Sangteksterne vil i god tid før gudstjenesten blive gjort tilgængelige både her og på facebook.

Velkommen til en velsignet start på søndagen i et virtuelt fællesskab.

Scroll to Top