General Brian Peddle i videohilsen: ’Det er nu, troen skal stå prøve’

Tusindvis af mennesker fulgte i søndags opfordringen fra Frelsens Hærs verdensleder, general Brian Peddle, om at skabe en ’tsunami af bøn’ fra solen stod op i Samoa i Stillehavet, til den igen gik ned ved Hawaii. Dette følger han nu op på i en videohilsen – se den herunder.

”Fra øst til vest skal Herrens navn lovprises.” Med dette citat fra Salmernes bog kapitel 113,3 udtrykker general Brian Peddle påskønnelse til de tusindvis af Frelsens Hærs venner og medlemmer, der i søndags tog del i den internationale bønneaktion mod Covid-19.

”Det bibelord har vi efterlevet i vor bøn, fra solopgangen i Samoa til solnedgangen i Hawaii,” erklærer han og nævner nogle af dagens bønneemner.

”Vi har bedt og udtrykt vor sorg over tabet af afholdte mennesker. Vi har bedt for de mange, som stadig lider afsavn. Vi har bedt for mennesker, der står i forreste linje i indsatsen mod coronaen. Vi har bedt om, at denne virus må få en ende.”

”Vi tror på, at Gud netop har oprejst Frelsens Hær for tider som disse, og jeg er overbevist om, at Gud kalder Frelsens Hær til at tjene andre i en tid som denne”.

Sammen med en tak for trofasthed og tillid til Gud, samt for at dele generalens tro på, at ting sker, når vi beder, tilønsker han Guds velsignelse over ”Frelsens Hærs verdensvide familie”.

”Det er nu, troen skal stå prøve og vi må holde fast i overbevisningen om, at Gud vil bønhøre os. For der er stadig mennesker, som lider og dør. Jeg fornemmer smerten og ser tårerne. Ligesom der stadig er mennesker, der går i fronten, er der andre, som er bange og usikre,” lyder det fra generalen, der opordrer til forsat forventningsfuld bøn.

”Vi tror på, at Gud netop har oprejst Frelsens Hær for tider som disse, og jeg er overbevist om, at Gud kalder Frelsens Hær til at tjene andre i en tid som denne, slutter han sammen med en opmuntring til at møde udfordringerne og fremtiden med forventing.

Se videoen herunder.

Scroll to Top