Bliv internationalt orienteret via Frelsens Hærs danske websites – med et enkelt klik

I bestræbelsen på at gøre adgangen til information så let tilgængelig som mulig, giver en ny funktion på Frelsens Hærs hjemmeside og portal fra i dag direkte forbindelse til den internationale Frelsens Hær.

Med en lille – men ikke ubetydelig – detalje på såvel Frelsens Hærs hjemmeside som FH-portalen kan man fra i dag med et enkelt klik komme i forbindelse med Frelsens Hærs internationale hjemmeside, som har adressen www.salvationarmy.org

På portalen finder man linket øverst til højre på siden, mens man på hjemmesiden finder det nederst.

Foruden understregningen af, at Frelsens Hær i Danmark er en del af noget større, giver den nye service helt bogstaveligt mulighed for at udvide sin horisont og holde sig ajour med aktuelt nyt om Hæren på verdensplan.

Her finder man nyheder fra det internationale hovedkvarter samt de 131 lande, Frelsens Hær arbejder i. Man kan gå på opdagelse i Frelsens Hærs forgrenede virke på tværs af kulturelle og geografiske grænser, surfe ind på de enkelte territoriers hjemmesider og fordybe sig i Frelsens Hærs tro og historie. For blot at nævne nogle få af mulighederne.

Med den nye funktion forkortes afstanden mellem det globale og nationale, hvilket forhåbentlig vil blive til både information og inspiration for mange.

Scroll to Top