Nyt civilt medlem i Valby Korps

Frelsens Hær – Valby

Korpsleder Hanne Wahl fortæller: “I går havde vi glæden af at kunne optage Jessie Hansen som nyt civilt medlem ved gudstjenesten! Jessie er kommet i korpset siden maj, og vi ønsker hende Guds rigeste velsignelse i sin beslutning!” Jessie aflagde sit vidnesbyrd og takkede for korpsets velkomst til hende. Hun siger: “Jeg er kommet i Frelsens Hær i Valby hele min barndom. Det var en god tid, der var altid plads og rum til os børn. Jeg har ofte som voksen tænkt tilbage på Frelsens hær med glæde. Jeg traf i en alder af 63 år en beslutning, om at jeg ville besøge MIT Frelsens Hær i Valby. Min datter ville gerne med! Jeg har ofte fortalt mine børn om Frelsens Hær, og den dejlige tid, jeg havde havde der i barndommen. Mine forældre var soldater i Frelsens Hær hele min barndom. Mit besøg i mit voksne liv blev en dejlig oplevelse, det var som at komme hjem. Jeg tror, jeg har savnet Frelsens Hær hele mit voksne liv. Bedre sent end aldrig! Nu har min datter og jeg været der en del gange. Vi er blevet dejligt modtaget af nogle frelsersoldater med et stort hjerterum. Korpslederen i Valby, Hanne har været aldeles dejlig og venlig at møde. Jeg tror jeg bliver i den menighed resten af mit liv sammen med min datter!”

Jessies barnebarn var også for første gang deltager i Valby Korps børnekirke.

Scroll to Top