Velkomstgudstjeneste for nye kadetter på officersskolen i Norge livestreames

Da en ny session af kadetter efter sommerferien begyndte på Frelsens Hærs officersskole i Moss, Norge, var det med to danskere på holdet, nemlig kadetterne Jan og Eydritt Marseille. Sammen med fire kolleger skal de her gennemføre Frelsens Hærs toårige uddannelse til officerer.

Kadetterne bliver officielt budt velkommen ved en velkomstgudstjeneste i Templet i Oslo søndag den 12. september klokken 11.00. Denne vil blive livestreamet og gjort tilgængelig direkte via adressen https://frelsesarmeen.no/perleportalen

Dansk vidnesbyrd

Ved velkomstmødet medvirker foruden de norske territorialledere, kommandørerne Knud David og Lisbeth Welander også territoriallederne for Danmark og Grønland, oberstløjtnanterne Jan og Kjersti Risan. I tillæg til disse kan man blandt andet også glæde sig til at lytte til et vidnesbyrd af kadet Jan Marseille.

Musikalsk medvirker henholdsvis et ’husband’ under ledelse af Marcus Waters og Templet hornorkester, der dirigeres af Frode Georgsen.

Mød kadetterne

De nye kadetter har baggrunde i så forskellige lande som Norge, Sverige, Danmark, Island, Færøerne, Holland og Schweiz. Deres navne er (fra venstre): Jan Marseille, Eydritt Marseille, Miriam Kjellgren, Sigurdur Ivar Sölvason, Marie-Louise Bourquin og Trude Petersen – og tilsammen har de som kadetsession fået navnet ‘Reflectors of Holiness’.

Det er muligt at møde kadetterne og høre om deres kald og motivation via officersskolens Facebook-profil ved at klikke her

Hvis man gerne vil kende lidt mere til de danske kadetters baggrund, kan man desuden læse et interview med dem i Frelsens Hærs magasin fra i sommer ved at klikke her.

Scroll to Top