5.600 udsatte børn og voksne tager med Frelsens Hær i Legoland, BonBon-Land og Fårup Sommerland

På lørdag vil der være ekstra mange glade mennesker at finde i Legoland, BonBon-Land og Fårup Sommerland. Her har cirka 5.600 børn og voksne taget imod Frelsens Hærs invitation til en tur i en af de tre forlystelsesparker. Glæden er ligeledes stor hos Frelsen Hær, der sidste år måtte skuffe mange familier på grund af corona-restriktioner.

Udflugterne er et tilbud til familier, som har modtaget julehjælp hos Frelsens Hær, og som ikke selv har plads i budgettet til at tilbyde deres børn den form for fornøjelser. Derfor får deltagerne også gratis adgang, frokost samt værdikort til en tur i iskiosken.

For mange af deltagerne er hverdagen baseret på en indtægt i form af kontanthjælp, ligesom mange kæmper med forskellige diagnoser og sygdomme. Derfor håber Frelsens Hær med lørdagens udflugter at kunne skaber et lyspunkt i hverdagen for familier, der befinder sig på kanten af samfundet.

Familier, der er nødsaget til at søge om julejulehjælp, er også pressede økonomisk og socialt resten af året, hvilket ikke mindst rammer børnene. En væsentlig målsætning med tilbuddet er således også at give børn fra sårbare familier nogle positive oplevelser at kunne fortælle om i skoler og børnehaver – og dermed tage kampen op mod social eksklusion.

Antallet af familier, der har behov for udflugt- og feriehjælp fra Frelsens Hær er stort, hvorfor mange står på venteliste. Andelen af dem, der får tilbud om at komme med på udflugter eller lejre, er således kun et udsnit.

Alle udflugterne finder i år sted lørdag den 11. september. For cirka 2.500 børn og voksne går turen til Legoland, godt 2000 sætter kurs mod BonBon-Land, mens knap 1000 vil tilbringe dagen i Fårup Sommerland. Udflugterne er er sponsoreret af Arbejdsmarkedets Feriefond og afvikles i et frugtbart samarbejde med de tre forlystelsesparker.

Scroll to Top