Genbrugssalg i nye indbydende rammer – i både Taastrup og Sønderborg

To dage i træk slår Frelsens Hær Genbrug i denne uge dørene op til genbrugssalg i nye rammer. Torsdag åbnede et helt nyt ’donationscenter’ i Taastrup, og i dag fredag genåbner Frelsens Hærs genbrugsbutik i nye og større lokaler i Sønderborg.

Donationscentret i Taastrup blev indviet ved en festlig markering, hvor Frelsens Hærs landsleder, oberstløjtnant Jan Risan, assisteret af genbrugschef Gert Pedersen og butikschef Claus Larsen, klippede ‘slipsesnoren’ over, inden de første kunder – og donorer – kunne gøre deres entré i de nyindrettede rammer.

”Genbrug er vigtigt for Frelsens Hær, da det ikke bare er godt for miljøet, men også er med til at sikre penge til Frelsens Hærs sociale arbejde,” lød budskabet blandt andet fra Jan Risan ved åbningen.

Oberstløjtnant Jan Risan klipper slipsesnoren til donationscentret, assisteret af (f.v.) genbrugschef Gert Pedersen og butikschef Claus Larsen.

Med navnet ’donationscenter’ understreges det, at brugt tøj og interiør påskønnes som en værdifuld donation og støtte til Frelsens Hærs arbejde. Det nye center på byens hovedstrøg modtager og sælger således både møbler, tøj og nips – og er det tredje af sin art i Danmark.

Smugkig til genbrugsbutikken i Sønderborg inden åbningen fredag klokken 10.00.

Flere kvadratmeter i Sønderborg

Herudover driver Frelsens Hær cirka 20 genbrugsbutikker rundt om i landet. En af disse genåbner i dag fredag i lyse og indbydende lokaler i Sønderborg.

Genbrugssalget, der hidtil har foregået fra Kærvej i den sønderjyske hovedby, flytter således 500 meter, hvor det får mange flere kvadratmeter at brede sig på. Et behov, der længe har været påtrængende for butikken, der har et bredt sortiment af tøj og sko, samt nips og elektronik på hylderne.

”Det dygtige hold af frivillige har haft travlt med at gøre lokalerne klar og indbydende, og nu kan vi næsten ikke vente med at få gang i butikken,” siger Frelsens Hærs genbrugschef Gert Pedersen, der sammen med blandt andre butikschef, Lone Bell står for at ’klipper slips over’ til det nye domicil i dag klokken 10.00.

God plads – også til flere frivillige

Ligesom man i både Taastrup og Sønderborg gerne tager mod nye kunder i de nye lokaliteter, er det ligeledes håbet, at de nye rammer vil vække interesse for flere, der vil finde det meningsfuldt at stille op som frivillige.

”Der er mange funktioner, der skal udføres, og jo flere man er, jo lettere går det. Så vi tager meget gerne imod flere frivillige, der har lyst til at gøre en forskel for andre,” siger genbrugschefen, der opfordrer interesserede til at tage kontakt til de respektive butikschefer.

Adresser og åbningstider er følgende:

  • Donationscentret, Taastrup Hovedgade 50, 2630 Taastrup. Åbnet alle hverdage klokken 10.00-17.30 og lørdag klokken 10.00-14.00.
  • Genbrugsbutikken, Nørrekobbel 17, 6400 Sønderborg. Åbent alle hverdage klokken 10.00-17.00 og lørdag klokken 10.00-13.00.

Find vej til Frelsens Hærs genbrug

Bor man ikke i nærheden af Frelsens Hærs to nye skud på stammen af genbrugsbutikker, kan man finde vej til alle landets butikker på adressen www.fhgenbrug.dk – hvor man foruden de fysiske butikker også kan gå på opdagelse efter genbugsfund i en velassorteret webshop.

Herunder et lille udvalg af ’snapshots’ fra åbningen af donationscentret:

Scroll to Top