Verdensvid bøn for Frelsens Hær

Hver uge formidles fra Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London konkrete bønneemner fra Frelsens Hærs territorier og commands.

Bønneemnerne fokuserer hver uge på nye steder og er formuleret af de respektive territorier/commands. Denne uges bøn gælder Japan territorium.

Bønnefokus 18. – 24. oktober 2021
JAPAN TERRITORIUM
Territorialledere: Obersterne Stephen og Wendy Morris

Bønneemner:

  • Behov for medarbejdere. Trods 41 korps og 12 udposter i territoriet er der mangel på både officerer og lægfolk. Vi havde håbet på hjælp fra internationalt personale, hvilket imidlertid har været udfordret af lukkede grænser som følge af Covid-19.
  • Obersterne Stephen og Wendy Morris fik ordre som nye territorialledere i april, men var pr. 9. september endnu ikke ankommet til landet på grund af grænselukningen. Bed om, at de på afstand må kunne udøve godt lederskab, og at erfarne ledere i Japan må få styrke til at ’holde skansen’ under territorialledernes fravær.
  • Bed for unges frelse, vækst og lederudvikling. Mange unge kristne er ansatte i Frelsens Hær. Bed om, at de ikke må stille sig tilfredse med ’status quo’, men må fortsætte med at vokse i deres tro og svare på Guds kald for deres liv.
  • Bed for vore to hospitaler og 15 socialcentre. Alle medarbejdere er udfordrede på grund af pandemien og arbejder virkelig hårdt. Bed om beskyttelse og styrke for dem.
Scroll to Top