General Brian Peddle opfordrer til ’en bølge af bøn’ mod Covid-19 søndag den 24. oktober

I lighed med en tilsvarende bønneaktion i april sidste år, hvor pandemien ramte verden hårdt, vil bønnen finde sted i alle tidszoner, og alle medlemmer og venner af Frelsens Hær tilskyndes til at være med.

Fra solen står op, til den går ned i de enkelte lande, lyder den enkle opfordring: Hvor du end befinder dig, bed!

I alt 34 timer, fra solen står op i Samoa, til den går ned i Hawaii vil Frelsens Hær være i vedvarende bøn.

Konkret foreslås følgende elementer i bønnen:

  • Bedrøvelse over den tilstand af tab, der fortsat er en realitet mange steder – tab af liv, uddannelse, beskæftigelse, indkomst, familieinteraktioner, fejring af vigtige milepæle i livet med videre.
  • Taksigelse for effektive vacciner og forbøn for en rimelig fordeling.
  • Lovprisning til Gud for hans trofasthed og de nye missionsmuligheder, der er opstået gennem denne periode.
  • Søg Guds hjerte for sin kirke – herunder Frelsens Hær – når vi bevæger os ind i en post-pandemisk verden.

Bønnemøder online

I forbindelse med bønnebølgen afholdes tre livestreamede bønnemøder á 30 minutters varighed på forskellige steder i verden:

  • Den første af disse vil finde sted i Pakistan klokken 8.00 dansk tid under ledelse af major Arif Masih, sekretær for Åndeligt liv og udvikling i Pakistan Territorium.
  • Det andet afholdes i London, Storbritannien klokken 12.00 dansk tid under ledelse af kommandør Bronwyn Buckingham, verdenssekretær for Åndeligt liv og udvikling.
  • Det tredje afholdes i USA’s Syd-territorium klokken 5.00 dansk tid under ledelse af oberstløjtnant Carolee Israel, sekretær for Åndeligt liv og udvikling.

Alle tre møder vil være tilgængelige via adressen sar.my/prayerwave

Del bønner, refleksioner og erfaringer online

Via samme adresse vil det via en blog være muligt at dele bønner, refleksioner og erfaringer fra følgevirkningerne af Covid-19 rundt om i verden.

Bloggen vil også dele indhold fra sociale medier. Brugere af Facebook, Twitter og Instagram opfordres derfor til at benytte hashtagget #TSAPrayerWave i forbindelse med opslag.

Ved at eksponere bønnedagen online sikres det, at mennesker, der stadig er ramt af nedlukning eller ikke føler sig trygge ved at mødes fysisk, helt og fuldt kan være med i aktionen.

I det omfang det er muligt – inden for rammerne af de gældende retningslinjer – opfordres korps og centre til at afholde lokale bønnesamlinger og på den må indgå i det globale fællesskab

Generalen: beder vi uophørligt

General Brian Peddle anerkender, at vilkårene for at tage del i bønnen er forskellige fra sted til sted. Mens nogle lande er langt fremme med vaccineprogrammer, er andre dele af verden fortsat hårdt ramt, ligesom nye variationer af virussen vanskeliggør situationen. Dette rammer især samfundets mest sårbare – og er således endnu en motivation til at bede.

”Derfor kalder jeg Frelsens Hær til en anden bølge af bøn for følgerne af Covid-19. Søndag den 24. oktober beder vi uophørligt igen. Vi har meget at takke Gud for, ligesom vi søger hans vejledning og visdom, mens vi nærmer os en ny virkelighed, hvor vi skal lære at leve med Covid-19, lyder hans opfordring.

Synliggør bønnebølgen på de sociale medier
Find yderligere information på sar.my/prayerwave Her vil man blandt andet også kunne tilføje en ramme til sit profilbillede på de sociale medier og på den måde skabe ekstra synlighed om bønneaktionen.

Scroll to Top