Generalbesøget i denne uge bliver digitalt og tilgængeligt for mange

Som tidligere omtalt på FH-portalen, besøger general Brian Peddle og kommandør Rosalie Peddle Danmark og Grønland territorium den 28. – 30. januar 2022. Besøget bliver på grund af usikkerhed om corona-situationen i afviklet digitalt.

Selvom rammerne ændres og såvel programmet som fællesskabets dimension begrænses i forhold til et fysisk besøg, bliver der stadig rig mulighed for at lytte til budskabet fra de internationale ledere til Frelsens Hær i Danmark og Grønland.

Flere kan lytte til budskabet

Der vil således på forhånd blive optaget en digital prædiken og hilsen med Brian og Rosalie Peddle til brug ved korpsenes gudstjenester søndag den 30. januar 2022. Forkyndelsen vil naturligvis være med enten tolkning eller undertekster, så alle kan få udbytte af indholdet.

Selvom medlemmer og venner af Frelsens Hær beklageligvis må undvære det fysiske samvær, giver den digitale løsning til gengæld mange flere mulighed for at lytte til budskabet, idet man ikke behøver tage turen til København.

Vedkommende og velsignet besøg

Foruden det interaktive søndagssamvær vil weekenden byde på et online-officersmøde fredag den 28. januar, ligesom gæsterne lørdag den 29. januar via Teams mødes med Frelsens Hærs bestyrelse.

Trods de ændrede omstændigheder er der således lagt op til et både vedkommende og velsignet møde med Frelsens Hærs verdensledere, som man ikke bør gå glip af.

Scroll to Top