Barnevelsignelse i Nuuk

Søndag den 13. februar havde Frelsens Hær i Nuuk den store glæde af at barnevelsigne Ivik Philippe Münch.

Familien Münch i Frelsens Hær, Nuuk.

Forældrene Nathanaël og Ruchama samt Iviks søskende, Yoav og Nouri var med fremme, da major Joan Münch – som farmor til det femte medlem af familien – forestod ceremonien.

Ligeledes blev familien omsluttet af en højtidsfuld forsamling, der havde trodset en kraftig snestorm i den grønlandske hovedstad, og som glædede sig over fremvæksten af nye generationer i fællesskabet.

Kaptajn Nathanaël har sammen med Ruchama siden i sommer stået i spidsen for Frelsens Hærs arbejde i Nuuk. Weekenden bød således også på en udbytterig workshop om ’integreret mission’, som forhåbentligt vil føre til yderligere fremgang for Frelsens Hærs indsats i Grønland.

Scroll to Top