Tre danske unge fra Frelsens Hær med i norsk lederudviklingsprogram

Tre danske unge har netop taget hul på et lederudviklingsforløb, hvor de både dedikerer sig til at tage ansvar i deres lokale korps samt tre weekendkurser i Norge i løbet af et år.

De danske deltagere (fra højre): Miriam Nordrup, Viola Kampfenborg og Rachel Christensen.

Den første weekend blev afviklet den 11.-13. februar i Stavanger, hvor også daglig leder af Frelsens Hærs børne- og ungdomsarbejde (FHB&U), oberstløjtnant Kjersti Risan deltog.

De tre unge er Miriam Nordrup fra Vejle, Sofie Viola Kampfenborg fra Sønderborg og Rachel Christensen fra Odense. Foruden praktikforløb i deres respektive korps vil de også hver især blive tilknyttet en mentor, der vil deltage ved det første og sidste ophold i Norge.

Undervisningsforløbet kaldes LUP, et akronym for et ‘lederudviklingsprogram’, som Frelsens Hær i Norge i en årrække har tilbudt unge mellem 15 og 23 år med lederpotentiale. Forløbet har særligt fokus på undervisning, ledertræning, teambuilding og praktiske opgaver – og omfatter også hjemmearbejde fra gang til gang. Hertil kommer ikke mindst den kulturelle og sociale dimension ved mødet med andre unge fra både Norge, Færøerne og Island.

De næste undervisningsophold i Norge bliver henholdsvis den 22.-24. april på Frelsens Hærs kursuscenter på Jeløy og 4.-6. november i Trondheim korps.

Se billeder og videoklip fra den første samling i Stavanger på FHB&Us hjemmeside ved at klikke her.

Læs mere om LUP ved at klikke her.

Scroll to Top