General John Larsson forfremmet til herligheden

General John Larsson (p), Frelsens Hærs 17. internationale leder fra 2002-2006, som var kendt og afholdt af mange verden rundt, blev den 18. marts 2022 fra sit hjem i Bromley, London, forfremmet til herligheden. Han blev 83 år.

Flere detaljer vil følge, men både tanker og bønner fra hele Frelsens Hærs verden går i denne tid til kommandør Freda Larsson og familien – ligesom vi herhjemme på en særlig måde tænker på hans danske familie, hans søster, oberstløjtnant Miriam Frederiksen samt hendes børn.

General John Larsson har gennem sit liv og tjeneste sat markante aftryk i Frelsens Hær, hvilket Frelsens Hærs nuværende verdensleder, general Brian Peddle, udtrykker på denne måde:

”At give hånd til general John Larsson var som at give hånd til selve Frelsens Hær. Sådan var han for mig. Vi sørger over hans bortgang, men vi glædes over de gaver, han delte med os, hans lederskab, hans musik, hans kristne karakter og det eksempel, han var for os alle.”

Det er muligt at se en udpluk af billeder fra general John Larssons liv og tjeneste på Frelsens Hærs internationale flickr-side ved at klikke her.

Scroll to Top