En hær af frivillige – med plads til flere

Frelsens Hær er en mangfoldig skare, hvor der er brug for at få alle gode kræfter i spil. Derfor er uge 17, fra den 25. april – 1. maj berammet som ’frivillighedsuge’.

Tanken er at skabe en årligt tilbagevendende tradition, hvor alle Frelsens Hærs arbejdsgrene sætter fokus på frivillige, og hvor Frelsens Hærs hjemmeside og sociale medier gør opmærksom på det store arbejde, frivillige udfører, og ikke mindst på behovet for endnu flere frivillige.

Mens ugen vil byde på historier og eksempler på frivillige på de sociale medier og Frelsens Hærs hjemmeside, vil der også blive udsendt et elektronisk nyhedsbrev, som sætter frivillighed og muligheden for at støtte Frelsens Hær med sin tid og sine villige hænder under lup.

Da der er tale om et nyt koncept, vil markeringen af frivillighedsugen muligvis variere fra sted til sted. Men for både genbrugsbutikker, korps, projekter og institutioner er dette en oplagt anledning til at understrege de frivilliges store betydning – og at udvide hæren af frivillige.

Læs mere om frivillighed i Frelsens Hær på hjemmesiden ved at klikke her.

Følg også med på Frelsens Hærs facebook-profil i løbet af ugen ved at klikke her – og vær gerne med til at like og dele budskabet med andre.

Scroll to Top