Verdensvid bøn for Frelsens Hær

Hver uge formidles fra Frelsens Hærs internationale hovedkvarter i London konkrete bønneemner fra Frelsens Hærs territorier og commands.

Bønneemnerne fokuserer hver uge på nye steder og er formuleret af de respektive territorier/commands. Denne uges bøn gælder Østeuropa territorium

Bønnefokus 25. april – 1. maj 2022
ØSTEUROPA TERRITORIUM
Territorialledere: Obersterne Cheralynne og Kelvin Pethybridge

Bønneemner:

  • Temaet for den territoriale missionsstrategi er ’tro og mod’, med afsæt i Josvas bog 1,9. Bed om, at dette må være fundamentet under alt, hvad der sker i Østeuropa territorium, og at alle salvationister vil ønske at være mennesker med tro og mod.
  • Territoriet har netop afsluttet 40 dage med fokus på Bibelen, og vi priser Gud for den måde, hvorpå salvationister i alle aldre har fordybet sig i Guds ord under dette forløb. Bed om, at dette må føre til et ønske i hjertet hos alle, der deltog, om dagligt at læse Guds ord.
  • Vi priser Gud for de unge i territoriet, som ledes af et entusiastisk og fremsynet ungdoms- og børneteam. Bed for denne generation om, at de må udvikle sig til at blive åndeligt stærke og modne ledere, der gør en forskel for Guds rige inden for territoriet.
  • Vi priser Gud for den måde, hvorpå han fortsat kalder mennesker til officerstjeneste. Bed for den nuværende sessioner af kadetter og for, at flere mennesker vil sige ‘ja’ til fuldtidstjeneste.
  • Vi er taknemlige for stadig at opleve åbne døre for tjenesten i Bulgarien. Bed for teamet, at de må have klarhed over Guds ledelse af tjenesten i dette land.
  • Covid-19 holder fortsat sit greb om befolkningen, tjenesten og økonomien i territoriet. Bed om ressourcer til at afhjælpe de fysiske følgevirkninger af pandemien og for modstandsdygtighed hos dem, der gør åndelig og praktisk tjeneste.
  • Bed om fred, enhed, visdom og beskyttelse for mennesker, der befinder sig på steder med uro i territoriet.

Østeuropa territorium

Østeuropa territorium består af fem lande, Georgien, Moldova, Rumænien, Ukraine og Bulgarien. Læs mere om territoriet og de enkelte lande ved at klikke her.

Scroll to Top