HUSK TILMELDING: Temadag om at dele sin tro med muslimer

Hvordan deler vi vores kristne tro med muslimer? Det spørgsmål kan man få konkrete bud på ved en temadag lørdag den 1. oktober klokken 11.00 – 15.00, arrangeret af Frelsens Hærs børne- og ungdomsafdeling (FHB&U).

Temadagen afholdes hos Frelsens Hær i Odense, hvor Sebastian Olesen, der bor og virker i Vollsmose, vil dele sine erfaringer med dette arbejde. Han oplever et særligt kald til at række evangeliet til muslimer og er initiativtager til foreningen Al-Beshara, der betyder ’den gode nyhed’ på arabisk.

Muslimer er ofte deltagere i forbindelse med tilbud og aktiviteter rundt om i Frelsens Hær. Håbet er derfor, at mange medlemmer og frivillige fra Frelsens Hær i hele landet vil benytte muligheden for få større indsigt og konkrete værktøjer til, hvordan man på en naturlig måde kan dele sin tro med dem.

Det er gratis at deltage i temadagen, men tilmelding er påkrævet. Det sker til FHB&U via e-mail: [email protected] Tilmeldingsfrist er senest den 22. august.

Læs mere om arrangementet og om Sebastian Olesen på plakaten herunder.

Scroll to Top